FATIMAH PIZZA EN GRILLHUYS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fatimah Pizza en Grillhuys. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 21:37 Als eerste tijd hebben we 17.45 aangevinkt en het eten was er precies om 17.45. Goed warm en erg lekker! Ook wel eens anders meegemaakt maar positief mag ook een keer!!
7 jun 2024 om 23:10 Snel bezorgd en erg lekker eten!
27 mei 2024 om 9:45 Super lekker en optijd , zoals altijd
19 mei 2024 om 19:19 Bezorging mankeerde niets aan. Patatjes waren het enige wat goed was. Salade was helemaal uitgedroogd, en m’n kipfilet zwom in het vet.. regelrecht de kliko in. Was na jaren dat ik het weer eens een kans wilde geven. Bestel nooit weer.
11 mei 2024 om 19:34 Kreeg keurig op tijd mijn bestelling, maar de calzone was zwartgeblakerd, na contact kreeg ik een nieuwe, opnieuw zwartgebrand, maar nu hadden ze het meeste blaren eraf gekrabd, schande! Voorlopig de laatste keer besteld
28 apr 2024 om 11:25 Echt niet normaal,kapselon was erg verbrand en hebben we weg gegooit. Schandalig dat jullie dit nog durven te bezorgen!!
20 apr 2024 om 20:01 Er zat een gat in m’n pizza..
1 apr 2024 om 20:51 Lekker en mooi optijd bezorgd.
18 mrt 2024 om 14:34 Weinig vlees ,mag wel wat meer voor die prijs!
15 mrt 2024 om 19:57 Eten was vies, haar gevonden. pepersaus helemaal gelekt. Verkeerde drinken geleverd. Pasta veelste veel saus en ook gelekt. Werd beloofd nieuwe pizza te leveren. 1.5 uur later bel ik nog een keer zeiden ze, oh ja ik ga nu pas maken. Nooit meer !!
10 mrt 2024 om 7:46 Had om 16 uur besteld om het rond 18 uur bezorgd te willen hebben, dit werd 18.45 uur, de pizza was niet warm meer, maar alle andere keren waren ze wel keurig op tijd
9 mrt 2024 om 21:29 Ik heb 3 dingen bestelt en alleen 1 kwam goed. Pasta had helemaal geen smaak, het smaakte oud alsof het van gisteren was. Met te veel saus die heeft ook overal gelekt. brood met dip besteld, knoflookolie had helemaal over alles heen gelekt.