FATIMAH PIZZA EN GRILLHUYS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 150 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fatimah Pizza en Grillhuys. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2024 om 20:51 Lekker en mooi optijd bezorgd.
18 mrt 2024 om 14:34 Weinig vlees ,mag wel wat meer voor die prijs!
15 mrt 2024 om 19:57 Eten was vies, haar gevonden. pepersaus helemaal gelekt. Verkeerde drinken geleverd. Pasta veelste veel saus en ook gelekt. Werd beloofd nieuwe pizza te leveren. 1.5 uur later bel ik nog een keer zeiden ze, oh ja ik ga nu pas maken. Nooit meer !!
10 mrt 2024 om 7:46 Had om 16 uur besteld om het rond 18 uur bezorgd te willen hebben, dit werd 18.45 uur, de pizza was niet warm meer, maar alle andere keren waren ze wel keurig op tijd
9 mrt 2024 om 21:29 Ik heb 3 dingen bestelt en alleen 1 kwam goed. Pasta had helemaal geen smaak, het smaakte oud alsof het van gisteren was. Met te veel saus die heeft ook overal gelekt. brood met dip besteld, knoflookolie had helemaal over alles heen gelekt.
25 feb 2024 om 22:42 Eten was heerlijk. Alleen had ik de XXL Burger waar normaal ook bacon op moet. Maar ik had alleen maar 1 kleine bacon op de hele grote burger. Maar het burger was heerlijk.
25 feb 2024 om 18:36 Jezus wat een slechte service! Al een half uur telaat en nog geen eten
24 feb 2024 om 19:36 Goed eten en perfecte bezorging
1 feb 2024 om 20:05 Prima voor elkaar. Lekker eten.
27 jan 2024 om 22:13 Pizza kwam een uur te laat en was volgens de man in huis niet lekker
27 jan 2024 om 7:59 Op tijd en smaakte heerlijk!
22 jan 2024 om 16:10 Snel en lekker eten bezorgd.